Nakopejte jim prdel !


Většinou se k takovým informacím dostanu až večer po práci a jejich obsah kraluje proti proudu burbonu.
Tentokrát jsem nepřemýšlel ani minutu.
Gratuluji Kingdom Come: Deliverance za takový majstrštyk : vybrat 300 000 liber během necelých dvou dnů. Jak je možné že hra, která je defakto v začátcích tak oslovila herní publikum ? Že by hype který se okolo hry rozpoutal, měl takovou váhu ? Že by bylo v ČR tolik vlastenců, aby zaplatili třeba třetinu požadované částky ? Možná ano.

Mě osobně se velmi líbí styl prezentace na Kickstarteru. Myslím si, že je profesionálně udělána, nápaditá, poctivá a obsáhlá. Avšak vůbec mě neudivuje to, že pokud byla prezentace studia Warhorse v podobném duchu, tak neuspěla.


Stačí si pročíst česká fóra. Míchá se do toho hejt na Daniela Vávru. Pro mě nečekaně moc (mladých) lidí nemůže Vávrovi odpustit jeho osobnost. To jak vypadá, to jak mluví, jak se obléká, jak kritizuje. Znám podobnou personu. Takové osobnosti to mají těžké. A i když něco dokázali, platí pravidlo: všechna sláva-polní tráva.
A manažeři (od slova Moneyžrout) koukají na tabulky. Málokdo má buňky rozpoznat umělce od bohéma. A přitom v tom je zásadní rozdíl.

Držím palce a fandím. Dane: USTOJ TO.






Žádné komentáře:

Okomentovat